Diplad zet de toon voor een digitale advocatuur!

Diplad is een jong ICT-bedrijf, opgericht in de schoot van de Orde van Vlaamse Balies, de overkoepelende beroepsorganisatie van de Vlaamse advocatuur.

Met intensieve en ambitieuze projecten wil Diplad de advocatuur - en bij uitbreiding justitie - begeleiden naar de digitale toekomst. Zij ontwikkelt hiervoor het Digitaal Platform voor de Advocatuur (DPA).

Diplad streeft ernaar IT-diensten aan te bieden die de toegevoegde waarde van IT aantoonbaar verhogen en een duurzaam voordeel opleveren voor de advocaat. Deze ambities wil Diplad realiseren door het aanbod van IT-diensten te coördineren en de vragen vanuit de advocatuur optimaal te begrijpen en te bundelen, in overleg met de Orde van Vlaamse Balies.

Ontdek meer over het innoverend werk van Diplad!

 •  
  24.10.2017

  Advocatendatabase gekoppeld met justitie


  Een volgende stap in de digitalisering van justitie is gezet: onze authentieke bron van advocatengegevens is sinds 16 oktober 2017 gekoppeld aan de database van MACH. Dat betekent dat de vredegerechten, politierechtbanken en politieparketten met dezelfde contactgegevens van de advocaten werken als de balies.

  { lees meer }
 •  
  09.10.2017

  Diplad is verhuisd


  Diplad is sinds 9 oktober verhuisd. U vindt ons vanaf nu terug in de Koningsstraat 146, 1000 Brussel. Ook de telefoonnummers van de medewerkers zijn gewijzigd. Check de nieuwe contactgegevens op www.diplad.be.

  { lees meer }