Diplad zet de toon voor een digitale advocatuur!

Diplad is een jong ICT-bedrijf, opgericht in de schoot van de Orde van Vlaamse Balies, de overkoepelende beroepsorganisatie van de Vlaamse advocatuur.

Met intensieve en ambitieuze projecten wil Diplad de advocatuur - en bij uitbreiding justitie - begeleiden naar de digitale toekomst. Zij ontwikkelt hiervoor het Digitaal Platform voor de Advocatuur (DPA).

Diplad streeft ernaar IT-diensten aan te bieden die de toegevoegde waarde van IT aantoonbaar verhogen en een duurzaam voordeel opleveren voor de advocaat. Deze ambities wil Diplad realiseren door het aanbod van IT-diensten te coördineren en de vragen vanuit de advocatuur optimaal te begrijpen en te bundelen, in overleg met de Orde van Vlaamse Balies.

>> Ontdek meer over het innoverend werk van Diplad!

 •  
  22.12.2020

  DPA behoudt voordelige tarieven voor DPA-Deposit


  Vanaf 1 januari  2021 wordt het tarievenplan voor DPA-Deposit niet alleen eenduidiger maar blijven de meeste tarieven ook aanzienlijk goedkoper dan vóór de Covid-crisis.

  { lees meer }
 •  
  22.12.2020

  DPA-Jbox nu ook om berichten te verzenden


  In 2021 krijgt de digitalisering van justitie een nieuw perspectief want advocaten zullen dan ook documenten kunnen verzenden via hun DPA-Jbox.

  { lees meer }