Diplad zet de toon voor een digitale advocatuur!

Diplad is een jong ICT-bedrijf, opgericht in de schoot van de Orde van Vlaamse Balies, de overkoepelende beroepsorganisatie van de Vlaamse advocatuur.

Met intensieve en ambitieuze projecten wil Diplad de advocatuur - en bij uitbreiding justitie - begeleiden naar de digitale toekomst. Zij ontwikkelt hiervoor het Digitaal Platform voor de Advocatuur (DPA).

Diplad streeft ernaar IT-diensten aan te bieden die de toegevoegde waarde van IT aantoonbaar verhogen en een duurzaam voordeel opleveren voor de advocaat. Deze ambities wil Diplad realiseren door het aanbod van IT-diensten te coördineren en de vragen vanuit de advocatuur optimaal te begrijpen en te bundelen, in overleg met de Orde van Vlaamse Balies.

>> Ontdek meer over het innoverend werk van Diplad!

 •  
  31.03.2020

  Tijdelijke Coronavirusmaatregel: digitaal neerleggen van stukken en conclusies via DPA-Deposit gratis tot 19 april 2020


  In deze uitzonderlijke crisissituatie rond het Coronavirus virus geeft DPA samen met andere bedrijven blijk van burgerzin en maken ze het digitaal neerleggen van conclusies en stukken via DPA-Deposit tijdelijk kosteloos.   In overleg met beide communautaire Ordes heeft DPA beslist om het digitaal neerleggen van conclusies en stukken gratis aan te bieden van 16 tot en met 31 maart, deze maatregel werd intussen verlengd tot 19 april 2020.  { lees meer }
 • 31.03.2020

  Webinar : efficiënter werken met DPA-Deposit


  In deze tijden van verplicht thuiswerken, neemt de vraag naar digitale toepassingen toe. Uit een recente rondvraag blijkt dat heel wat advocaten en hun medewerkers meer willen weten over de werking van DPA-Deposit, lees meer bij op de pagina OPLEIDINGEN

  { lees meer }