Diplad zet de toon voor een digitale advocatuur!

Diplad is een jong ICT-bedrijf, opgericht in de schoot van de Orde van Vlaamse Balies, de overkoepelende beroepsorganisatie van de Vlaamse advocatuur.

Met intensieve en ambitieuze projecten wil Diplad de advocatuur - en bij uitbreiding justitie - begeleiden naar de digitale toekomst. Zij ontwikkelt hiervoor het Digitaal Platform voor de Advocatuur (DPA).

Diplad streeft ernaar IT-diensten aan te bieden die de toegevoegde waarde van IT aantoonbaar verhogen en een duurzaam voordeel opleveren voor de advocaat. Deze ambities wil Diplad realiseren door het aanbod van IT-diensten te coördineren en de vragen vanuit de advocatuur optimaal te begrijpen en te bundelen, in overleg met de Orde van Vlaamse Balies.

>> Ontdek meer over het innoverend werk van Diplad!

 •  
  27.11.2020

  Nieuwe gebruiksvoorwaarden voor DPA-platform


  Omwille van nieuwe applicaties, die binnenkort op het DPA-platform worden aangeboden, worden de voorwaarden voor het gebruik van DPA gewijzigd. Dit heeft tot gevolg dat die ook opnieuw aanvaard moeten worden.

  { lees meer }
 •  
  31.05.2020

  Verlaagde tarieven DPA-Deposit blijven van kracht tot 31 december 2020


  Uit solidariteit met confraters die professioneel worden getroffen door de pandemie, hebben de twee communautaire ordes beslist om de huidige verlaagde ‘corona’tarieven voor het gebruik van DPA-Deposit tot 31 december 2020 te verlengen.  

  { lees meer }