DPA-Authentic Sources uitgebreid met het CBB

30.11.2021

Via de applicatie Authentic Sources op het DPA-platform is nu ook het bronbestand van het CBB te raadplegen.Dit Centraal bestand van berichten van beslag, delegatie, overdracht, collectieve schuldenregeling en protest is een digitale databank die alle vermelde berichten centraliseert en tot op heden toegankelijk was via het Privaat Luik. 

Via de applicatie Authentic Sources op het DPA-platform is nu ook het bronbestand van het CBB te raadplegen. Dit Centraal bestand van berichten van beslag, delegatie, overdracht, collectieve schuldenregeling en protest is een digitale databank die alle vermelde berichten centraliseert en tot op heden toegankelijk was via het Privaat Luik. 
 
CBB raadplegen via het DPA-platform
Voortaan zullen opzoekingen in het CBB via het DPA-platform met de advocatenkaart gebeuren. Voor elke opvraging wordt 3,50 euro gefactureerd. Het genereren van een rapport is gratis. De gedetailleerde berichten blijven bewaard op het platform. U kan ook een syntheserapport opvragen, dat moet u dan downloaden naar uw desktop. U kan uw medewerker eveneens een mandaat verlenen om de applicatie te gebruiken. 

In de handleiding op de website leest u in detail hoe u kunt inloggen en hoe u een opzoeking moet verrichten. 

Als u de DPA-Authentic Sources wenst te gebruiken, moet u dit wel te kennen geven door op het DPA-platform de specifieke voorwaarden voor het gebruik van de DPA-Authentic Sources te aanvaarden, zodat de applicatie geactiveerd kan worden. U vindt de algemene voorwaarden van de DPA-Authentic Sources onder de knop ‘Mijn Gebruiksvoorwaarden’. 
 

{ ga terug }